01. 08. 2021.
Saši Kovačeviću vadili krv, Dženan se onesvijestio

Saši Kovačeviću vadili krv, Dženan se onesvijestio

Saši Kovačeviću vadili krv, Dženan se onesvijestio

Pjevač Saša Kovačević uskoro će biti hospitalizovan da bi operisao nos i krajnike.

Njegov dobar prijatelj i kolega Dženan Lončarević ponudio se da Sašu odvede u bolnicu na analizu krvi i pripremne preglede za operaciju. Umjesto da ga hrabri, on se onesvijestio videvši iglu u ruci medicinske sestre koja se spremala da Saši izvadi krv.

Saša je još prekjuče trebalo da bude hospitalizovan radi operacije u beogradskoj bolnici „Dragiša Mišović“, ali je veče prije toga dobio visoku temperaturu i ljekar ga je uputio na dvonedjeljno kućno liječenje.

“Saša se naprasno razbolio, dobio je temperaturu višu od 39 i njegov ljekar mu je prepisao antibiotike i vratio ga kući. Nažalost, sada se mora oporavljati oko dvije nedelje, a mora i da popravi krvnu sliku, malo ishranom, malo lijekovima. Za odlazak na operaciju mora da bude zdrav”, rekao je Sašin otac Dragan Kovačević.

Zdravstvene tegobe koje pjevača muče dugi niz godina natjerale su ga da što prije riješi problem.

“Saša dugo ima tegobe sa disajnim putevima. To mu je zadavalo nevolje i tražio je razna rješenja. Zbog čestih uzimanja kapi ima suvu i zadebljalu sluzokožu u nosu. To mora da riješi, a već je tri-četiri puta operisao nosne školjke.

Probao je i laserski, ali ne vrijedi. Sada ljekar mora da mu ih proširi. Ima još nekih sitnih problema. Uz operaciju krajnika koja mu se takođe preporučuje, oporavak bi trajao oko mjesec i po dana”, zaključuje Dragan.

(Blic)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender