30. 07. 2021.
Prijeteće pismo stiglo iz Zavidovića!

Prijeteće pismo stiglo iz Zavidovića!

Prijeteće pismo stiglo iz Zavidovića!

U pismu se prijeti dizanjem u vazduh entitetskih i institucija BiH, kao i međunarodnih institucija u BiH ukoliko nadležni ne riješe problem isplata prinadležnosti koje su do četvrtka, 16. januara, bile blokirane zbog smjene federalnog ministra finansija Anta Krajine.

„U pismu se, između ostalog, navodi da će, ukoliko ne bude deblokirana isplata invalidnina i drugih boračkih naknada, te ukoliko ne budu riješeni problemi zavidovićke `Krivaje`, državne, entitetske i međunarodne institucije biti dignute u vazduh“, rekao je „Avazov“ sagovornik.

Odmah po saznanju o pristiglim prijetnjama Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH preduzela je mjere za dodatno obezbjeđenje objekata koje koriste strane ambasade u BiH, a dodatne mjere bezbjednosti preduzeli su i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, te Federalna uprava policije.

Ministar bezbjednosti BiH Fahrudin Radončić izjavio je za Federalnu televiziju da je situacija pod kontrolom i da će pošiljalac pisma biti pronađen i priveden.

Prijeteće pismo stiglo je u petak, 17. januara, na adresu Informativnog programa BHRT, odnosno urednika Suzane Stambol.

(Dnevni avaz)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender