24. 07. 2021.
Ko sve ide na Partizanove pripreme?

Ko sve ide na Partizanove pripreme?

Ko sve ide na Partizanove pripreme?

Na Nikolićevom spisku nema nikakvih iznenađenja, na put će krenuti 25 igrača i tri golmana, odnosno i sva pojačanja ‘crno-belih’ koja su se pridružila prethodnog dana. Među putnicima nije samo Miloš Ostojić, zbog povrede zadnje lože.

‘Crno-beli’ za Tursku kreću u utorak ujutro od 9.25 i tamo će ostati do 1. februara. Potom slijedi povratak u Beograda, a već 5. februara ‘crno-beli’ se vraćaju u Antaliju, gdje će trenirati i igrati prijateljske mečeve do 15. februara.

Prvi meč šampiona Srbije očekuje u petak, a protivnik će mu biti Vac Volfsberg iz Austrije.

Partizan proljećni dio Jelen Superlige dočekuje na čelu tabele, sa bodom prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a prvi meč ‘crno-beli’ igraju 23. februara na gostovanju Novom Pazaru.

Spisak fudbalera Partizana koji putuju na drugi dio priprema u Belek:

Golmani: Živko Živković, Nikola Petrović i Milan Lukač.
Odbrana: Vladimir Volkov, Miroslav Vulićević, Nemanja Petrović, Vojislav Stanković, Nikola Aksentijević, Branislav Trajković, Milan Obradović, Nikola Gulan, Saša Ivković.

Vezni red: Predrag Luka, Darko Brašanac, Matija Ljujić, Nikola Drinčić, Saša Marković, Saša Ilić, Petar Grbić, Filip Malbašić, Miloš Jojić, Nikola Ninković, Andrija Živković i Danilo Pantić.
Napad: Dejan Georgijević, Fofana Beko, Petar Škuletić, Danko Lazović.

(zvanični sajt, b92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender