24. 07. 2021.
Krstić: Srbija neće bankrotirati

Krstić: Srbija neće bankrotirati

Dragomir Karić: Lazar Krstić je završio BK univerzitet

Ovo je, kako piše u objavi na fejsbuk grupi “Alfa Univerzitet”, izjavio Dragomir Karić, prilikom proslave Svetog Jovana Krstitelja u prostorijama tog univerziteta. Prenosimo kompletan tekst sa te objave:

“Svečanosti sečenja slavskog kolača, pored domaćina, narodnih poslanika Dragomira J. Karića i Milanke Karić prisustvovali su i rektor, dekani i studenti Alfa BK Univerziteta, članovi porodice Karić, prijatelji Univerziteta iz javnog i poličkog života, predstavnici ministarstava i diplomatskog kora.

Dragomir J. Karić poželeo je gostima mir, blagostanje i prosperitet, podsetivši ih da je njegov brat Bogoljub Karić osnivajući fakultet davne 1992. godine imao viziju da to bude elitna obrazovna ustanova iz koje će studenti izlaziti sa znanjem i veštinama priznatim i cenjenim svuda u svetu.

– Mnogi naši studenti su na visokim funkcijama ne samo kod nas, nego i van granica naše zemlje, a među njima je i aktuelni ministar finansija Lazar Krstić, stipendista Karić Fondacije. Sa verom u Boga nadam se da će se naši studenti ponositi time što su završili Alfa BK Univerzitet – rekao je Karić.

Milanka Karić prenela je pozdrave njenog supruga Bogoljuba Karića, koji je čestitavši Slavu Sv. Jovana Krstitelja gostima poželeo dobro zdravlje. Ona je zahvalila svima koji su došli da zajedno sa njom i njenom porodicom proslave ovaj veliki dan.

– Prošli smo mnogo teških godina, ali smo uprkos tome opstali i sada jačamo. Vraćamo se starom sjaju i staroj snazi uz pomoć svih naših prijatelja, i želim da još mnogo godina slavimo u ovolikom broju. Hvala vam na svemu što činite za nas, a mi ćemo se potruditi da budemo najbolji za naše studente.”

(Pressonline)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender