05. 08. 2021.
Mihajlović ponovo na klupi Srbije?

Mihajlović ponovo na klupi Srbije?

Mihajlović ponovo na klupi Srbije?

Mihajlović je u decembru napustio FSS nakon isteka ugovora, a nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

Međutim, FSS je bio zadovoljan njegovim radom, prije svega uigravanjem mladog tima koji bi trebalo da bude okosnica selekcije u narednih nekoliko godina.

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić je rekao da će krajem februara biti poznat novi selektor Srbije, ali je istakao da Savez nije završio sa Sinišom Mihajlovićem i da bi on volio da ga ponovo vidi na klupi “Orlova”.

“Čekamo da bude gotov završni račun, tako da ćemo Skupštinu FSS zakazati između 26. i 28. februara. Do tada bi trebalo da riješimo pitanje selektora, mada još ćemo vidjeti. Postoji mogućnost da nekako premostimo prijateljsku utakmicu sa Republikom Irskom 5. marta u Dablinu, pa da tek poslije toga izaberemo selektora”, rekao je Karadžić za “Žurnal”.

U međuvremenu, italijanski mediji prenose da bi Mihajlović mogao paralelno da vodi Srbiju i Sampdoriju, koja bi mu dala novi ugovor ukoliko bi izborio opstanak u Seriji A.

Mihajlović je tokom decembra sjeo na klupu tima iz Đenove i sa njim ostvario po tri pobjede i remija, uz dva poraza, a udaljen je samo četiri boda od zone ispadanja.

(zurnal.rs, Gazzeta.it, b92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender