24. 07. 2021.
Školica za roditelje

Školica za roditelje

Školica za roditelje

Udruženje „Nova generacija“ u sklopu projekta „Zajedno za djecu“ koji je podržan od strane Grada Banjaluke organizuje treću besplatnu „Školicu za roditelje – Kako vaspitati dijete u savremenom društvu“. Školica je namjenjena svim roditeljima ili onima koji nastoje da budu roditelji.  Treći termin školice je nedelja 2. februar 2014. godine sa početkom u 13 časova. Školica će se održavati u Svetosavskom kulturnom klubu, ulica Bana Milosavljevića 8 u Banjaluci tri nedelje za redom po tri sata.

Pričaćemo kada i kako se služiti kritikama i pohvalama, modelima vaspitavanja djece, načinima komunikacija, kada i gdje nastaju problemi u komunikaciji, koji su izazovi vaspitanja u savremenom društvu i slično.  Kao Udruženje koje se bavi zaštitom prava djece, neophodno je razgovarati i sa roditeljima na koji način vaspitavaju svoju djecu. Roditelji skoro uvijek imaju najbolje namjere ali nemaju uvijek znanja i vještine da konstruktivno discilinuju i vaspitaju djecu, te se nerijetko dešava da vaspitaju koristeći nasilne metode ili da odu u drugu krajnost te razmaze djecu. Ovom školicom želimo da im pokažemo i druge mogućnosti i da ih podržimo u ovom zahtjevnom zadatku.

Svi zainteresovani roditelji za učešće u školici mogu da se prijave na broj telefona 066/657 – 523 ili na mail snezana.jondza@novageneracija.org najkasnije do 30. januara 2014. godine.  Maksimalan broj roditelja po školici je 15.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender