05. 08. 2021.
Akcija FK Rekreativo: Dobrovoljci koji daju krv

Akcija FK Rekreativo: Dobrovoljci koji daju krv

Akcija FK Rekreativo: Dobrovoljci koji daju krv

Akcija je počela jutros u 9 časova u banjalučkom Zavodu za transfuzijsku medicinu, a krv su osim članova kluba i navijača dali i  mnogi prijatelji i simpatizeri kluba.

”Ovo je sedmi put da dajemo krv i nastavićemo sa ovakvim akcijama i u buduće, jer to je najmanje što možemo uraditi za naš grad”, rekao je Goran Arbutina iz FK “Rekrativo” za Kontaktradio.com.

“Rekreativci” iz banjalučkog naselja Česma već su nas navikli na slične akcije. U posljednje vrijeme najviše pažnje FK “Rekreativo” posvetio je svojoj školi fubala koju 60-ak klinaca iz besplatno pohađa,  kaže Arbutina.

Dobro se dobrim vraća, kaže naš narod, pa višegodišnji trud kluba nije ostao nezapažen: zahvaljujući kontaktima i dobroj volji prijatelja kluba Ranka Jakovljevića švajcarski fudbalski klub FC “Arau” poslao je u Česmu tri garniture dresova – dvije za odrasle fudbalere, a jednu za mlade polaznike škole fudala.

A da nije prijatelja i dobre volje…

Članovi kluba su protekle sezone često sami plaćali sve potrebne troškove koje iziskuju utakmice na domaćem terenu, a grad i Fudbalski savez duguju im po tom osnovu oko 500 KM, kažu Rekreativci, a ovaj podak neka posluži da još jednom skrene pažnju na tešku situaciju u kojoj se sportski klubovi nalaze.

(Kontakt radio)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender