28. 07. 2021.
SDS: Srpskom se busaju oni koji je nisu stvarali

SDS: Srpskom se busaju oni koji je nisu stvarali

SDS: Parnterstvo SNSD i HDZ može biti opasno po Srpsku

Takve incijative zbog kriza u BiH, koje s tim ciljem produkuje HDZ BiH uz pomoć SNSD daju povoda evropskim parlamentarcima da sve glasnije traže novu prekompoziciju BiH, kroz Dejton 2, što, kako se navodi, SDS odlučno odbacuje.

Predsjedništvo SDS upozorava vlast RS da svojim strateškim partnerstvom s HDZ može dovesti u pitanje budućnost RS i poziva SNSD da ne odustaje od stavova RS kada je u pitanju implementacija presude Suda u Strazburu u predmetu „Sejdić-Finci“.

Predsjedništvo SDS, koje je juče održalo sjednicu na Palama, razgovaralo je i sa predstavnicima asocijacije „Stvaraoci RS“, koji su pokazali brigu zbog lošeg ekonomskog stanja u RS, kao i za materijalni položaj ljudi koji su je stvarali, a koji su danas suočeni s teškim egzistencijalnim pitanjima.

Članovi asocijacije „Stvaraoci RS“ su prenijeli stavove i namjere da pomognu u donošenju potrebnih promjena kako bi RS bila stabilnija, jača i ekonomski bolja u interesu njenih građana, koji žive u najvećem broju u bijedi i siromaštvu.

Do sastanka sa predstavnicima asocijacije „Stvaraoci RS“, koje je predvodio Momčilo Krajišnik, došlo je poslije njihovog poziva na saradnju koji je upućen svim parlamentarnim strankama u RS.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender