04. 08. 2021.
Vučić: Nikolić je potpuno u pravu, curi iz MUP-a!

Vučić: Nikolić je potpuno u pravu, curi iz MUP-a!

Vučić: Nikolić je potpuno u pravu, curi iz MUP-a!

Vučić je na pitanje kako komentariše izjavu Nikolića da iz MUP-a informacije cure i da neko unaprijed obavještava šefove narko mafije, naveo da je predsjednik Srbije dobio precizne podatke od nadležnih službi bezbjednosti.

Prvi potpredsjednik vlade Srbije je precizirao da su MUP i službe bezbjednosti, po nalogu Biroa za koordinaciju svih službi, preduzeli značajne akcije u hvatanju počinilaca najtežih krivičnih djela, posebno iz oblasti proizvodnje i prometa opojnih droga.

“Napravljeni su ozbiljni rezultati, ali predsjednik Republike je potpuno u pravu i kao što sam nekada pominjao, a predsjednik veoma precizno rekao – pojedini pripadnici MUP-a obavještavali su narko dilere o vremenu, čak i trenutku sprovođenja akcije”, rekao je Vučić.

Vicepremijer je naglasio da najveći broj policajaca svoj posao radi veoma časno i pošteno, ali da će oni koji posao obavljaju u interesu kriminalaca i u ličnom interesu, uskoro biti uhapšeni i procesuirani.

“Očekujem da u narednom periodu naše službe bezbjednosti, da bi smo mogli konačno da završimo sa tom najvećom pošasti savremenog svijeta, preduzmu mjere na hvatanju počinilaca tih teških krivičnih djela – da budu uhapšeni oni iz policije i drugih službi bezbjednosti koji su imali informacije, a koji su dojavljivali i narko dilerima ili njihovim pomagačima kada i u kom trenutku država kreće u akciju protiv njih”, rekao je Vučić.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender