24. 07. 2021.
Održana svečana premijera filma “Montevideo, vidimo se”

Održana svečana premijera filma “Montevideo, vidimo se”

Održana svečana premijera filma “Montevideo, vidimo se”

Svečanoj premijeri filma prisustvovali su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Narodne skupštine Srpske Igor Radojičić sa suprugama, vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije, gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović, kulturni i javni radnici grada i brojni građani.

Glumac Miloš Biković, koji u filmu glumi Tirketa, rekao je novinarima u Banjaluci pred početak premijere da je drugi dio filma bolji i raskošniji od prvog, što potvrđuju prve reakcije oko 100.000 gledalaca za manje od deset dana.

Glumac Ivan Zekić, koji u filmu glumi Ivicu Beka, rekao je novinarima da drugi dio filma ne predstavlja puki nastavak prve priče, već da gledaoci mogu da se raduju potpuno novoj priči.

“Riječ je o potpuno zasebnoj priči koja ima svoje vrijednosti i to ne samo fudbal i svjetsko prvenstvo, već nešto što se uvlači u tim, a to je pojava profesionalizma i fudbala koji se igra za novac”, naveo je Zekić.

Predstavnik producentske kuće “Intermedia netvork” Aleksandar Radošević izjavio je novinarima u Banjaluci da je ovaj film sniman na više lokacija van Srbije, što nije uobičajeno za srpski film, ističući da su to bili najveći izazovi.

“Drugi dio filma je krenuo fantastično, jer ga je za šest dana gledalo oko 90.000 gledalaca i mislim da se u tom smislu film isplatio, kao i po tome jer je jako puno djece i mladih dobilo neke nove idole koji promovišu vrijednosti ovog filma – fudbal, drugarstvo i ljubav”, zaključio je Radošević.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender