04. 08. 2021.
“Mladoženja” šokiran: Maja Nikolić izmislila vjeridbu sa mnom?!

“Mladoženja” šokiran: Maja Nikolić izmislila vjeridbu sa mnom?!

“Mladoženja” šokiran: Maja Nikolić izmislila vjeridbu sa mnom?!

Alen Savić, biznismen iz Holandije, za kojeg pjevačica Maja Nikolić tvrdi da joj je vjerenik, otkrio je da je njihova vjeridba čista farsa kako bi se pred sudijama koji odlučuju o starateljstvu nad njenim sinovima pokaže da ima sređen život.

“Maja Nikolić je izmislila vjeridbu sa mnom jer je htjela da sudiji koji odlučuje o starateljstvu nad njenim sinom pokaže da ima sređen život i materijalnu sigurnost uz izabranika”, rekao je holandski biznismen Alen Savić, za kog pjevačica tvrdi da je njen vjerenik.

On nam je ispričao da je pristao da joj pomogne jer je kao roditelj razumije, ali da je ona pretjerala i svojim postupcima ukaljala njegovo ime i čast, izmišljajući, između ostalog, i fizički sukob sa njegovom bivšom djevojkom.

S druge strane, Maja kaže da ljubav cvjeta!

“U trećem mjesecu sam trudnoće. Alen je za nas i moje sinove kupio dva stana, u Žarkovu i u „Ju biznis centru“”, rekla je pjevačica.

Izmišljeni vjerenik pak kaže da je to još jedna od njenih laži.

“Pokušao sam na sve načine da je trgnem i da je nagovorim da ode kod psihijatra jer joj je zaista neophodna njegova pomoć. Molio sam je da dođe u Holandiju ako se stidi da se liječi u Srbiji. Ali ona odbija i sama se upliće u svoje laži”, rekao je Alen u telefonskom razgovoru.

On kaže da je inače oženjen i da njegova zakonita supruga zna za cijeli dogovor sa pjevačicom.

(Blic, Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender