25. 07. 2021.

Đurić: Idem, dosta je bilo!

Đurić će na Upravnom odboru obrazložiti razloge zbog kojih se povlači, a zvaničan rastanak uslijediće na Skupštini kluba. Prvi čovjek šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije nedavno je platio kauciju od dva miliona evra, kako bi mu sud ukinuo pritvor u kojem je bio zbog sporne privatizacije Veterinarskog zavoda.

Đurićev kredibilitet je sada ozbiljno narušen i zato su mu i najbliži saradnici u Partizanu savjetovali da se povuče, jer se zbog njegovih privatnih problema urušava i imidž kluba.

Partizan je ostao bez novca, dugovi su pritisli srpskog šampiona, a u situaciji kada je predsjednik kluba osumnjičen za nezakonite poslove, teško je naći ozbiljnog sponzora, komentarišu poznavaoci.

Ukoliko Đurić napusti Humsku, biće formirana komisija koja će voditi klub do izbora. Redovna sjednica Skupštine biće održana u februaru, a izborna po završetku šampionata.

Na čelu komisije trebalo bi da bude Mile Јovičić, potpredsjednik kluba, koji je u više navrata tražio od Đurića da se povuče jer je svojim radom počeo da narušava funkcionisanje kluba. Kako se navodi, Dejan Bodiroga ostaje kandidat za mjesto čelnog čovjeka Partizana.

(Blic)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender