28. 07. 2021.
FKCZ: Teške teme na UO od 17 sati

FKCZ: Teške teme na UO od 17 sati

FKCZ: Teške teme na UO od 17 sati

Prvo će se govoriti o obezbjeđivanju novca za registraciju igrača i isplatu dugovanja svim fudbalerima koji su dobili spor pred Arbitražnom komisijom, a zatim i o redovnom finansiranju igrača u prolećnom delu sezone.

Među prvim tačkama dnevnog reda biće i Aleksnadar Luković. Saga oko njegovog prelaska u Crvenu zvezdu traje mjesecima, ali kako nezvanično saznaje B92, konačno razrješenje slijedi večeras.

Jasno je da Lukovića u Ljutice Bogdana može da dovede samo generalni sponzor kluba “Gazprom”. Situacija je vrlo komplikovana, a Luković bi bez pomoći ruskog sponzora morao da se odrekne sume od preko 600 hiljada eura.

Neočekivana finansijska injekcija mogao bi da bude i transfer Nemanje Matića u Čelsi, pošto Crvena zvezda kao njegov matični klub polaže pravo na mali dio transfera.

Kako B92 nezvanično saznaje, razgovaraće se i o Marku Vešoviću – crnogorski reprezentativac je potpisao ugovor sa Torinom, a prema pravilima UEFA, bez obzira na arbitražu, Crvenoj zvezdi bi trebalo da pripadne određena suma.

Takođe, Crvena zvezda mora hitno da pronađe 700 hiljada evra za isplatu Mladenovića, Vešovića i Mirića kako bi mogla da registruje svoje igrače Lazovića, Rakića i Pavićevića, čiji je dolazak pitanje sata.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender