04. 08. 2021.
Obama u martu na samitu SAD- EU

Obama u martu na samitu SAD- EU

Peticijom za deportaciju Bibera

Peticiju, koja je objavljena na zvaničnom sajtu Bijele kuće, potpisalo je preko 100.000 ljudi, čime je ispunjen uslov da je administracija u Vašingtonu uzme u razmatranje.

“Mi narod SAD, smatramo da nas Džastin Biber pogrešno predstavlja u svijetu pop kulture”, ističe se u protestnom tekstu koji je izvjesni J.A. iz Detroita postavio prošlog četvrtka kada je Biber uhapšen u Majami Biču zbog prebrze vožnje.

“Želimo da se opasni, neoprezni, destruktivni narkoman Džastin Biber deportuje i da mu se oduzme zelena karta. On nije samo prijetnja za bezbjednost naših ljudi već i užasan primjer za našu omladinu”, navodi se u peticiji koju je do danas u podne potpisalo 103.000 osoba.

Zasad nije bilo komentara iz Bijele kuće čiji vebsajt građani koriste kako bi uputili zahtjeve u vezi drugih, daleko važnijih pitanja, kao što su legalizacija marihuane i pomilovanje zviždača Nacionalne bezbjednosne agencije Edvarda Snoudena.

Nije bilo komentara ni od strane Džastina Bibera koji se, prema pisanju američkih tabloida, vratio u Los Anđeles nakon kraćeg boravka u Panami.

Kako prenosi AFP, 19-ogodišnji pjevač živi i radi u SAD na osnovu O-1 vize koja se obnavlja svake tri godine i koja se obično, umjesto zelene karte, odobrava osobama iz šou biznisa.

Biber, koji je pušten iz zatvora uz kauciju, moraće da se na Dan zaljubljenih, 14. februara, pojavi na sudu u Majami Biču. U Los Anđelesu policija i dalje istražuje slučaj u kome je Biber optužen da je jajima gađao kuću svog komšije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender