05. 08. 2021.

SNS predala listu za izbore u Beogradu

Potpredsjednik SNS Nebojša Stefanović izjavo je novinarima po predaji da se na listi nalaze pored naprednjaka i predstavnici SDPS, SPO, Nove Srbije i Pokreta socijalista, ali i dva člana Privremenog organa Siniša Mali i Goran Vesić.

Stefanović nije rekao ko će biti kandidat za gradonačelnika ističući da naprednjaci i njhovi partneri pred građane izlaze sa timom ističući da samo pobjeda liste koju predvodi SNS može da dovede do boljeg života Beograđana.

Prema njegovim riječima, to mogu samo pobjeda SNS, realizacija razvojnih projekata poput Beograda na vodi i borba protiv korpucije i kriminala.

Stefanović je rekao da koalicija koju predvodi SNS želi da prikaže tim, a da nisu imali namjeru da ističu jednog kandidata, jer Beogradu nije potrebna vladavina jednog čoveka.

“O tome kako ćemo odlučiti da se predstavi ko je lider tog tima, o tome ćemo govoriti u kampanji”, rekao je Stefanović.

Osvrćući se na najavu lidera DS Dragana Đilasa da će tužiti Zoranu Mihajlović zbog optužbi koje je iznijela na njegov račun, Stefanović je rekao da to neće zaustaviti SNS da nastavi da traži od državnih organa da se utvrdi istina o tome gde je bilo korupcije, jer, kako je rekao, svi znaju da je u Beogradu toga bilo.

“Sve što je danas rekla Mihajlović je tačno i činjenica je da se Đilas za vrijeme dok su građani siromašili, postajao bogatiji”, rekao je Stefanović i naveo da podaci APR o prihodima firmi Dragana Đilasa to potvrđuju.

On je rekao da SNS nema ništa protiv da Dragan Đilas pred državnim organima pokrene tužbe i da će u tom slučaju izaći sa podacima.

“Ali njegove tužbe neće pomoći Beograđanima”, rekao je Stefanović.

Lista koju predvodi SNS zove se “Aleksandar Vučić – budućnost u koju verujemo”.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender