24. 07. 2021.
Dženan snimio spot za pjesmu “Loše su godine”

Dženan snimio spot za pjesmu “Loše su godine”

Dženan snimio spot za pjesmu “Loše su godine”

Pop pjevač Dženan Lončarević obradovaće uskoro fanove spotom za novu pjesmu “Loše su godine”, koju je potpisao Dragan Brajović Braja.

Režiser Andrej Ilić ekranizovao je numeru na nekoliko lokacija u Beogradu, a pjevač je svoje scene snimio na Zemunskom keju.

Spot je zamišljen kao mini rimejk filma “Dan mrmota”, u kojem se svaki dan ponavlja dok god glavni lik ne uradi pravu stvar. Pjevaču se posebno dopalo to što je njegova uloga sporedna.

Želja mi je da ove godine snimim više spotova nego što sam to činio ranije, ali da se u njima manje “slikam” – objašnjava Dženan, koji od početka karijere izbjegava da se pojavljuje u medijima.

Dopada mi se kao je Ilić osmislio radnju i to što ću se pojaviti u svega nekoliko kadrova. Važno mi je da spot predstavi pjesmu, a ne mene.

Mada je njegova rola bila mala, snimanje je po jakoj beogradskoj košavi potrajalo čitav dan, pa se pjevač malo prehladio.

– Vjetar je toliko duvao da nam je deo opreme završio u Dunavu. Glavnom glumcu je pripalo da se baškari u toplom stanu, a meni je reditelj dao zadatak da se smrznem i još jurim za kamerom po keju – smije se Dženan, dodajući da će sljedeće spotove snimati isključivo u zatvorenom prostoru.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender