05. 08. 2021.
Kristijan Golubović: Ja sam emotivac koji zna da zaplače

Kristijan Golubović: Ja sam emotivac koji zna da zaplače

Kristijan Golubović: Ja sam emotivac koji zna da zaplače

Kristijan Golubović rekao je da je romantična duša i da je razočaran ponašanjem današnje omladine. Jedini preživjelji akter filma “Vidimo se u čitulji” je za dnevni list “Alo!” otkrio je između kakav je prema djevojkama.

Iako niko ne bi rekao, ja sam vrlo emotivan, sinoć sam plakao kao kiša kada sam se rastajao sa sestrićem Đoletom, sinom moje sestre Kristine. On sada ima četiri godine, a kada sam krenuo u zatvor, ostavio sam ga deset dana nakon rođenja. Sada je bio kod nas sedam dana i uvukao mi se pod kožu, a morali smo da ga vratimo tati, koji je sa Kosova.

Kada me gledaju prijatelji, oni me zezaju: “Šta je, šmekeru”, a ja im kažem da i slonovi plaču za djecom kada se povrede ili se rastaju, ali zato kada brane teritoriju, znaju opasni da budu – rekao Kristijan na početku razgovora.

golubovic 1

Golubović je takođe otkrio da je i srećno zaljubljen.

– Imam devojku odnedavno i nadam se da će to biti lijepa priča. Nekako sam i u ljubavi radio pogrešno, dok sam bio mlađi, ženio sam se i razvodio, a sada živim momačkim životom.

Ipak, volio bih ponovo da stanem pred matičara i imam još mnogo djece. Vrlo sam ponosan na sina, koji je i pored mog odsustva i smrti majke uspio da od dječaka izraste u pravog čovjeka – naveo je on i istakao da je razočaran u ponašanje omladine.

– Kada sam izašao iz zatvora, zatekao sam potpuni haos po klubovima, muškarce zavisne od alkohola, a djevojke od plastičnih operacija. Volio bih da mogu da im dam savjete kako da postanu bolji ljudi, ispravni i ljepši.

Mnogi kažu: “Šta ima on da dijeli savjete, nepismena budala”, a ne znaju da sam mnogo toga prošao – rekao je Kristijan, koji tvrdi da rijetko izlazi.

Na pitanje šta je slušao u zatvoru, Golubović je odgovorio sljedeće.

– Iako volim R’n'B, koji sam i tamo najviše slušao, muziku dijelim kao i ljude – na dobru i lošu. Tako da sam pored neke crnačke muzike slušao i naše legende poput Tozovca, Cuneta Gojkovića, Tome Zdravkovića, Lepe Lukić, Silvane i Šabana. Priznajem da i među zvjezdama “Granda” ima dobrih pjevača, dok je sve ovo između propali turbo folk – naveo je Kristijan.

(Alo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender