03. 08. 2021.
Nikolić: Nisam srećan zbog odlaska Jojića

Nikolić: Nisam srećan zbog odlaska Jojića

Nikolić: Nisam srećan zbog odlaska Jojića

Jojić je u ovom prelaznom roku potpisao za Borusiju iz Dormtunda, a transfer je vrijedan 2,2 miliona evra.

“U planiranju prelaznog roka, svi smo zajedno definisali da je neophodno da napravimo bar jedan transfer ove zime. Još jednom ću se zahvaliti ljudima u klubu, od direktora i predsjednika do članova UO koji su zahvaljujući kvalitetnom radu u prelaznom roku mnogo uradili za Partizan.

Onaj igrač koji je dobio izuzetnu ponudu jeste Miloš Jojić. Nisam srećan u sportskom smislu. Naravno da je jako kvalitetan, najbolji fudbaler JSL, ali je taj transfer jako koristan za klub i omogući će ostalim momcima i ljudima u klubu stabilnost i u finansijskom smislu”, rekao je Nikolić za “Žurnal”.

On je dodao daje zadovoljan odrađenim u toku pripremnog perioda, istakavši da je ekipa imala odlične provere u Turskoj.

“Uradili smo dobar posao u fizičkom smislu, imali tri jako dobre utakmice od kojih je svaka poslužila svrsi uz određene stvari koje treba da doprinesu kvalitetu igre i dobrih rezultata. Radili smo u neobičnom miru čemu je doprinijela dobra atmosfera i u ekipi i u cijeloj ekspediciji.

U Beogradu ćemo se odmoriti dva dana, odraditi dva treninga u ponedjeljak i odigrati utakmicu u utorak. Slijedi povratak u sredu u Tursku i još pet utakmica pred nastavak prvenstva”, zaključio je Nikolić.

(Žurnal)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender