28. 07. 2021.
Sukob članova SDS-a u Novom Gradu

Sukob članova SDS-a u Novom Gradu

Sukob članova SDS-a u Novom Gradu

Nezadovoljni članovi okupljeni su oko poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini RS i jednog od kandidata za predsjednika opštinskog odbora Radomira Pašića. Prije početka sjednice u glavnoj ulici u Novom Gradu okupilo se više od stotinu članova SDS-a predvođenih Pašićem. Pašićeve pristalice tvrde da na sjednicu skupštine nisu pozvani članovi iz oko 70 odsto mjesnih odbora SDS-a, te da je u bioskopskoj sali bilo i onih koji nisu članovi stranke.

Salu bioskopa, u kojoj je trebalo da bude održana sjednica zatvorena za javnost, obezbjeđivali je policija i služba obezbjeđenja. Nakon što su pokušali da uđu na sporedni ulaz u bioskop, u čemu ih je spriječila policija, Pašićeve pristalice su uspjele da uđu na balkon nasilno otvorivši vrata. Nakon dvočasovne naelektrisane atmosfere praćene ovacijama i povicima salu bioskopa napustili su i delegati koji su imali pozivnice za skupštinu.

– Današnja skupština je pokušaj uništavanja SDS-a u Novom Gradu. Mi to nećemo dozvoliti nikome pa ni vrhu SDS-a. Narod je spriječio pokušaj mešetara da unište SDS u Novom Gradu. Ovo je SDS i mi nakon današnjeg dana možemo ići dignuta čela – kazao je Pašić.

Po izlasku iz bioskopske sale koordinator Privremenog organa SDS-a u Novom Gradu Stevan Tadić nije želio da komentariše ovaj događaj. Odgovarajući na pitanje koje su dalje aktivnosti dosadašnji predsjednik SDS-a u Novom Gradu Borislav Vuković samo je rekao: “Čuće se”.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender