23. 07. 2021.
“Gorka hrabrost”: Nata najavila, Marija snimila

“Gorka hrabrost”: Nata najavila, Marija snimila

“Gorka hrabrost”: Nata najavila, Marija snimila

Marija Šerifović snimila je pjesmu „Gorka hrabrost“, koju je još prije dvije godine kao svoju najavila Nataša Bekvalac.

Nata je u to vrijeme pričala da je opčinjena numerom u kojoj se govori o grijehovima jedne žene. Ali još jednom se pokazala kao tačna izreka „Nije kome je namjenjeno, već kome je suđeno“.

– U produkciji ateljea “Trag”, pod nadležnosti provjerene hit-mejkerke Marine Tucaković, Nataša je snimila autobiografsku baladu „Gorka hrabrost“, koja će svjetlo dana ugledati za nekoliko nedjelja – pisalo se prije dvije godine po novinama.

Do dana današnjeg ta numera se nije pojavila u Natašinoj izvedbi, te ju je Šerifovićeva kupila za sebe.

Nataša Bekvalac: Ja sam emotivni bolesnik, ne gradim karijeru vezama!

– I dok je Nataša tražila pravi trenutak da objavi pjesmu, nju je, bez mnogo razmišljanja snimila njena koleginica Marija Šerifović. Pjesmu je platila i sad je u njenom vlasništvu – kaže izvor Kurira blizak Mariji i dodaje:

– Prošlo je mnogo vremena, a pjesma je nepotrebno „skupljala prašinu“. Nataša je bila zagrijana za nju, ali je s vremenom prestala da se interesuje, a autori numere nisu bili plaćeni, pa je bilo i logično da će je neko prije ili kasnije kupiti.

Oni koji su pjesmu čuli kažu da zaista ima detalja iz života Bekvalčeve. Marija je s fanovima podijelila samo dva stiha iz pesme, ali i oni su bili dovoljni da se očekuje hit balada – „uvek svaka druga reč, svaka prva misao, znam to…“.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender