26. 07. 2021.
Mihajlović prvi trener Intera?

Mihajlović prvi trener Intera?

Mihajlović prvi trener Intera?

Aktuelni trener “nerazura“ Valter Macari, uprkos podršci rukovodstva kluba, na kraju sezone vjerovatno odlazi sa klupe, a da su, pored doskorašnjeg selektora reprezentacije Srbije, alternative Frank de Bur iz Ajaksa i Brazilac Leonardo.

Mihajlović je više puta rekao da bi jednog dana volio da postane trener Intera, nakon što je u tom klubu proveo dvije uspješne sezone kao igrač, a potom bio pomoćnik Robertu Manćiniju.

Šef stručnog štaba Sampdorije navodno ima odlične šanse pošto je ostao u dobrim odnosima sa počasnim predsjednikom Intera Masimom Moratijem.

Srpski stručnjak poslije odlaska sa kormila nacionalne reprezentacije sa velikim uspehjom vodi Sampdoriju, koja je odmakla od zone ispadanja i trenutno zauzima 13. mjesto na tabeli Serije A sa 25 bodova.

Leonardo, koji je vodio Inter u sezoni 2010-2011. takođe je u dobrim odnosima sa Moratijem, a trenutno je bez posla nakon što je prošlog ljeta napustio mjesto sportskog direktora Pari Sen Žermena.

Klub sa “Đuzepe Meace“ nakon 22 odigrana kola u Seriji A zauzima šestu poziciju sa 33 boda, 16 manje od vodećeg Juventusa.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender