24. 07. 2021.
Novi ciklus radionica: “Srijedom u Resursnom”

Novi ciklus radionica: “Srijedom u Resursnom”

Novi ciklus radionica: “Srijedom u Resursnom”

U februaru se možete prijaviti na sljedeće radionice:

1. Radionica: Govor tijela

Datum: 12. 2. 2014. godine

Trener: Goran Vukalović

Koliko je govor tijela važan u komunikaciji? Kroz video snimke i fotografije moći ćete se upoznati sa dobrim i lošim primjerima govora tijela. U toku radionice i sami ćete, kroz određene situacije u koje će vas postaviti trener, vidjeti kakav je vaš govor tijela i kako na vaš govor tijela reaguju ostali učesnici radionice.

2. Radionica: Izrada biznis plana

Datum: 19. 2. 2014. godine

Trener: Danka Božić

Biznis plan predstavlja ”stavljanje na papir” svega onoga što je bitno za cjelokupan poslovni poduhvat. Kvalitetan biznis plan je osnova svakog uspješnog posla. Pri izradi biznis plana potrebno je dati što više podataka o poslovnoj ideji, koji se moraju temeljiti na stvarnim pokazateljima predviđenih poslovnih aktivnosti.

Cilj ove radionice je naučiti polaznike osnovama poslovnog planiranja, kako ideju preobraziti u poslovni model i kako napraviti dobar poslovni plan koji vodi ka realizaciji poslovne ideje. Imaćete priliku da čujete i naučite osnove poslovnih modela koje koriste neke od vodećih kompanija u svijetu.

3. Radionica: R.O.K. – Razumi osjećanja i komuniciraj

Datum: 26. 2. 2013. Godine

Trener: Jelena Protić

ROK grupe su program unapređenja socijalnih i emocionalnih vještina. Želiš naučiti kako da razumijš svoja osjećanja i osjećanja drugih? Kako da kontrolišeš i upravljaš svojim osjećanjima? Na koji način da izraziš osjećanja i budeš cool u društvu? Ovo je radionica za tebe! Učesnici grupe će se birati na osnovu motivacionog pisma koje popunite na aplikacionoj formi. Aplikaciju preuzmite ovdje.

Grupa će imati 15 učesnika koji se neće mijenjati tokom trajanja radionice. Radionica traje jedno školsko polugodište, a sastajanja su dva puta u mjesecu u Resursnom centru Perpetuum mobile – Centar za razvoj mladih i zajednice Banja Luka. Prvo sastajanje je 26. februara u 19.00 časova.

Sve radionice su srijedom i počinju u 19 časova.

Prijavni formular možete pronaći na internet stranici Perpetuum mobile- Centra za razvoj mladih i zajednice Banjaluka na www.pm.rs.ba u rubrici Trening – Resursni centar.

Više informacija možete dobiti na srijedomuperpetuumu@gmail.com.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender