26. 07. 2021.

SNS: Ne dozvoliti nasilje u Srpskoj

Srpska napredna stranka u Republici Srpskoj (SNS) najoštije osuđuje jučerašnji huliganizam i nasilje u Federaciji BiH i izražava žaljenje zbog velikog broja povrijeđenih građana.

Istovremeno pozivamo građane Republike Srpske da čuvaju Republiku Srpsku, te da se ne dozvoli bilo kakva vrsta nasilja i uništavanja imovine, jer bi eventualnu štetu snositi opet građani Republike Srpke.

U ovakvim trenucima moramo biti jedinstveni i ne smijemo nasjedati na skrivene pokušaje zlonamjernih političkih faktora koji žele da iskoriste tešku materijalnu situaciju građana kako bi sproveli reforme ustava BiH i Dejtonskog sporazuma, a sve sa konačnim ciljem ukidanja Republike Srpske.

SNS podržava poziv Aleksandra Vučića koji je pozvao lidere najjačih političkih partija SDS-a i SNSD-a Mladena Bosića i Milorada Dodika, kako bi se obezbjedilo jedinstvo srpskog naroda.

Svako nezadovoljstvo građana treba da se iskazuje mirnim i demokratskim putem, a predstojeći izbori su prilika da se izaberu novi ljudi i na taj način kazne svi oni koji su nas u posljednjih dvadesetak godina pogrešno vodili i koji su nas doveli u ovu tešku ekonomsku situaciju.

Predsjednik SNS-a
Hadži Jovan Mitrović

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender