23. 07. 2021.
Sve više djevojaka spremno da zaprosi dečka!

Sve više djevojaka spremno da zaprosi dečka!

Sve više djevojaka spremno da zaprosi dečka!

Vjerovali ili ne, postoje velike šanse da žene krenu muškim stopama i preuzmu ulogu prosidbe na svoja pleća, s obzirom da veliki broj dama nije zadovoljno načinom na koji je to uradio njihov dečko.

Istraživanje koje je sprovela britanska kompanija “Vashi” pokazala je da je čak petina žena bila razočarana parterovom prosidbom, a najviše žale što mu to nisu priznale u datom trenutku.

a1

Najveći problem za 13 odsto žena je što je po njihovim mjerilima prosidba bila ispod svih očekivanja, a ključni faktor je nedovoljan trud partnera, zbog čega su žene plakale, žalile se svojim bližnjima ili čak priznale svojoj jačoj polovini istinu.

Neodgovarajući vjerenički prsten je takođe jedan od problema zbog kojeg je nezanemarljivi broj ispitanica odbio da se uda za svog dragog. Žene su takođe ukazale na sopstvenu spremnost da finansijski učestvuju u kupovini prstena, jer im je od velike važnosti da bude prelijep, predivan i baš po njihovom ukusu.

a2

Međutim, 12 odsto žena je priznalo kako i dalje žele da zamjene i mijenjaju prsten, a među najpopularnijim vjereničkim komadima nakita su prsteni sa cirkonom u sredini, sa tri cirkona ili pak oni poput nakita Kejt Midlton, sa krupnim plavim safirom.

Glavni razlozi zbog kojih se žene uglavnom razočaraju tokom prosidbe su mali vjerenički prsten, prosidba bez prstena, partner koji nije tradicionalno kleknuo, organizovao prosidbu ili tražio dopuštenje roditelja.

a3

Da li su ovo razlozi zbog kojih će dame početi da kleče pred svojim partnerima?

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender