05. 08. 2021.

Borac igrao neriješeno sa ljubljanskom Olimpijom

“Zmajčeki” su poveli u 35. minutu golom Marka Vukčevića, a devet minuta kasnije Banjalučani su izjednačili. Mladen Žižović je centrirao, na loptu je natrčao fudbaler Olimpije Aris Zarifović i smjestio je u sopstvenu mrežu.

“Zadovoljan sam, jer smo uradili sve što smo planirali u ovom dijelu priprema. Evidentno je da je forma u usponu i da će do prve proljećne utakmice sve biti u najboljem redu” rekao je šef stručnog štaba Borca Dragan Jović.

Borac je susret započeo u sastavu: Avdukić, Si. Dujaković, Đajić, Jevtić, Subić, Grahovac, Radulović, Žižović, Žuržinov, Grujić, Kunić, a u nastavku susreta u igru su još ušli Žarić, Basara i Predragović.

“Izdanje protiv Olimpije može dobiti visoku ocjenu, ali ono što su pružili igrači koji treba da se dokazuju u meču protiv Zvijezde Gradačac je ispod svake kritike. Neki su pokazali da ne zaslužuju dres Borca i sigurno je da će biti poslati na kaljenje u druge klubove”, nastavio je Jović.

Po nezvaničnim informacijama, na posudbu gotovo sigurno idu Aleksandar Kondić i Miloš Perović, a njima će se priključiti još nekoliko igrača koji nisu po Jovićevom ukusu. Odmah poslije meča sa Olimpijom odigranog u Umagu “crveno-plavi” su krenuli put Banjaluke.

“Slobodni dani su utorak i srijeda, u četvrtak su dva treninga, a novi odlazak u Opatiju planiran je za petak. U nastavku priprema trebalo bi da odigramo još dva susreta, 16. i 22. februara, a ovaj drugi bi bio generalka. Povratak iz Hrvatske planiran je za 21. februar, ali ako u Banjaluci bude loše vrijeme, moguće je da ostanemo na moru dan duže i tamo odigramo generalku”, dodao je Jović.

Zečević

Mladi Momir Zečević idućih dana trebalo bi da ode na probu u ukrajinski prvoligaš Karpate.

“Sa tim nisam upoznat, ali ukoliko je to tačno, sigurno mu nećemo praviti nikakve probleme. Do petka bi ekipi trebalo da se priključe novajlije Haris Handžić i Miloš Marković i onda nam je potreban još jedan rezervni golman. Vjerujem da će i to biti riješeno narednih dana” rekao je Jović.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender