05. 08. 2021.
Jaki udari vjetra u Mrkonjić Gradu i Kneževu

Jaki udari vjetra u Mrkonjić Gradu i Kneževu

Jaki udari vjetra u Mrkonjić Gradu i Kneževu

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina učestali su odroni kamenja i zemlje na kolovoz, pa treba biti oprezan na pravcima Karanovac – Crna Rijeka -Mrkonjić Grad, Kneževo – Ugar, Brod na Drini – Dobro Polje, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Danas će se na regionalnom putu Bistrica – Podgrab izvoditi radovi, pa su moguće 15-minutne obustave saobraćaja.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka-Doboj, na dionicama Šešlije-Johovac i Johovac-Rudanka, do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, a danas će se petnaestominutne obustave saobraćaja vršiti svaki puni čas od 7.00 do 17.00 časova. Alternativni pravac za vrijeme obustave je regionalni put Doboj-Modriča.

Do 1. jula trajaće radovi na izgradnji autoputa Banjaluka-Doboj, dionica Prnjavor-Doboj, gdje je izmijenjen režim saobraćaja na dijelu regionalnog puta u mjestu Vijaka, opština Prnjavor, a saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Do 30. aprila trajaće deminiranje na regionalnom putu Doboj-Maglaj, od mjesta Potočani do mjesta Pridjel Gornji, te od Ševarlija do mjesta Misurići, zbog čega od 8.00 do 16.00 časova dolazi do polučasovnih obustava saobraćaja, a zatim će se vozila propuštati 15 minuta.

U Federaciji BiH vozači se upozoravaju na povremeno jake udare vjetra i učestale odrone kamenja na kolovoz, posebno na putnim pravcima Novi Travnik-Bugojno i Jajce-Banjaluka.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender