30. 07. 2021.
Evo kako ćete znati da ste pronašli pravu ljubav

Evo kako ćete znati da ste pronašli pravu ljubav

Kako da vaša veza uspije?

Ukoliko želite da vaša ljubav bude jaka, a veza kvalitetna, morate da ulažete u njih. Svaki valjan odnos podrazumijeva velika ulaganja i popriličan trud koji se nesumnjivo uvijek isplati. Pitate se kako nekim parovima uspijeva da uvijek budu srećni jedno pored drugog, voljeni i nasmijani? Nekoliko je stvari o kojima oni vode računa, a na koje bi i vi trebalo da obratite pažnju.

IZRAZITE SVOJA OSJEĆANJA

Srećni parovi znaju da izraze ono što misle i osjećaju, bez ustručavanja. Naravno da se nećete baš uvijek slagati, ali to je zaista znak da je sa vašom vezom sve u redu.

RAZGOVARAJTE

Srećni parovi razgovaraju o svemu, dogovaraju se i stvaraju kompromise. U suprotnom se problemi samo gomilaju i s vremenom postaju neizdržljivi. Ne dopustite da se to dogodi i vašoj vezi.

IZAĐITE NAPOLJE

Mnogi parovi, posebno u dužim vezama, zaboravljaju na zabavu, a većina ih priznaje da je upravo to ono što im fali. Odredite sebi jedan dan u nedjelji kada ćete otići u bioskop, na večeru ili u grad i prisjetite se starih dana.

POKAŽITE PARTNERU DA GA CENITE

Svako od nas voli pohvale i komplimente. Ne zaboravite da češće voljenoj osobi dajete do znanja koliko je volite, poštujete i koliko ste srećni što je imate pored sebe.

UZMITE VREMENA ZA SEBE

Računica je jednostavna, ako ste stalno zajedno i ništa ne radite odvojeno, vremenom ćete dosaditi jedno drugom. Ne zaboravite na svoje prijatelje i prijateljice i na to kako ste s njima provodili vrijeme prije veze. Taj dio života uvijek mora da ostane aktivan i ne sme nikada da se nađe po strani.

(Telegraf.rs/MojPortal)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender