01. 08. 2021.
Kako izgleda Cecina vila na Kipru (FOTO)

Kako izgleda Cecina vila na Kipru (FOTO)

Kako izgleda Cecina vila na Kipru (FOTO)

Na fotografijama koje „Blic“ ekskluzivno donosi vidi se kako izgleda zdanje u kom Ceca najradije boravi kad god joj obaveze to dozvoljavaju.

Prijatelji srpske zvijezde kažu da se njena kiparska oaza prostire na 400 kvadratnih metara, kao i da je njena vila na Dedinju daleko raskošnije opremljena. Inače, vilu u ljetovalištu u Aja Napi Ceca je na kredit kupila 2006.

Ceca je godinama odlazeći u ovu ostrvsku zemlju jako zavoljela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena djeca su se tamo školovala.

– Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno ljeto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocjen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući – kaže Ceca.

Zanimljivo je da u dvorištu postoji freskama oslikana kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Pjevačicina familija takođe rado odlazi u čuveno ljetovalište, a neko od starijih članova porodice je u svakom trenutku boravio uz Cecinu djecu koja su tamo provela tri godine na školovanju u čuvenoj školi Paskal.

Inače, cijene nekretnina u ovom popularnom ljetovalištu, u zavisnosti od lokacije kreću se od 150.000 evra za manje kuće, pa i do dva miliona koliko koštaju najraskošnije vile.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender