24. 07. 2021.
Drulović na klupi Srbije?

Drulović na klupi Srbije?

Drulović privremeni selektor Srbije

Trener koji je donio zlato sa Evropskog prvenstva za omladince, biće vršilac dužnosti selektora A reprezentacije Srbije na meču 5. marta u Irskoj

Doskorašnji selektor omladinske selekcije Srbije, Ljubinko Drulović trebalo bi da bude privremeni selektor A reprezentacije Srbije, prenosi SOS kanal.

Takođe, nekadašnji selektor Ilija Petković trebalo bi da bude direktor reprezentacije.Dok se ne pronađe novi selektor, ulogu vršioca dužnosti selektora “orlova”, saznaje SOS kanal, obavljaće Ljubinko Drulović, koji je prošlog ljeta sa omladinskom reprezentacijom osvojio zlato na prvenstvu Evrope.

Drulović će voditi “orlove” već 5. marta u Dablinu, u prijateljskom meču sa Republikom Irskom, a potom će biti odlučeno da li će nastaviti sa tom ulogom ili će biti angažovan neko drugi.

Ilija Petković, koji je 2006. vodio reprezentaciju Srbije i Crne Gore na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, dobio je ulogu direktora A nacionalnog tima, iako se pominjala mogućnost da on postane selektor, prenosi beogradska sportska televizija.

(Telegraf.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender