24. 07. 2021.
Banjalukučki sportisti godine Ivana Ninković i Srđan Trivundža

Banjalukučki sportisti godine Ivana Ninković i Srđan Trivundža

Banjalukučki sportisti godine Ivana Ninković i Srđan Trivundža

Ninkovićeva je izrazila zadovoljstvo zbog izbora za najboljeg sportistu Banjaluke i istakla da će joj to biti podstrek za dalji rad i nove uspjehe.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović naglasio je da je Banjaluka grad sporta sa izuzetnim rezultatima.

“Treba odati priznanje svim sportistima koji su širom svijeta pronijeli slavu svojih klubova i grada Banjaluke”, rekao je Gavranović na večerašnjoj manifestaciji “Izbor najboljeg sportiste grada Banjaluka za 2013. godinu”.

Trivundza1
Srđan Trivundža

Za najboljeg pojedinca u sportu za lica sa invaliditetom izabrana je Biljana Nedić iz Košarkaškog kluba invalida “Vrbas”.

Najuspješniji kolektivi u 2013. godini su Ženski košarkaški klub “Mladi Krajišnik” i Rukometni klub “Borac”, dok je najuspješniji sportski događaj u Banjaluci u prošloj godini bio Svjetsko juniorsko rukometno prvenstvo.

Za najtalentovanije sportiste izabrani su član Atletskog kluba “Banjaluka” Ivana Macanović i član Bokserskog kluba “Slavija” Sandro Poletan.

Specijalna nagrada za razvoj i popularizaciju sporta uručena je sportskom centru “Borik”, a nagrada za životno djelo posthumno je dodijeljena Iliji Miljušu, nekadašnjem priznatom fudbalskom radniku.

Sinoćnjoj manifestaciji prisustvovali su član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović, potpredsjednik Vlade Srpske Jasmin Komić, te mnogobrojne zvanice iz sportskog, javnog i društvenog života Banjaluke i Republike Srpske.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender