30. 07. 2021.
Ovo su slabe tačke horoskopskih znakova

Ovo su slabe tačke horoskopskih znakova

Ovo su slabe tačke horoskopskih znakova

Krenimo redom:

ovan
OVAN

Ovnovi ne vole kada im se naređuje. Svako ko pokuša da im naredi nešto ili da im priča kako nešto da urade, neće se više družiti sa tom osobom. Rijetki su Ovnovi koji vole svoje šefove. I još jedna stvar koju treba izbjegavati kod Ovnova je ta da mu ne pričate o njegovim manama.

bik
BIK

Bikovi ne vole kada ih neko ometa dok se odmaraju, ručaju ili kada im dodirujete lične stvari za koje su jako vezani. Ako ih prekinete u odmoru ili ručku, oni će postati izuzetno nervozni i tada je najbolje da se što prije sklonite. Često zaborave da su nematerijalne stvari ponekad važnije od materijalnih.

blizanci
BLIZANCI

Blizanci će se veoma lako i brzo uvrijediti ako im kažete da ćute, da to što rade ne valja ili ako im kažete da su dosadni. To može prouzrokovati prestanak svake komunikacije sa vama. Blizanci takođe najviše mrze kada im govorite kako da voze u toku vožnje.

rak
RAK

Rakove je najlakše iznervirati tako što ćete im nametnuti poslove koje nemaju veze sa kućom, ljudima ili porodicom. Prosto ne vole kada nešto moraju sami, bez društva da urade. Takođe ako pokušate da im promijenite naviku, tu ćete naići na veliki otpor gdje su moguće i prepirke.

lav
LAV

Lavovi najviše mrze kada im se naređuje. Ne vole da pričaju o svojim finansijama, tako da izbjegavajte bilo kakva pitanja vezana za finansije. Ne podnose ljude koji se hvale, i koji se prave važni u društvu. Takođe i ona izreka koju svi znamo, ne diraj Lava dok spava, nije za džabe smišljena, jednostavno izbjegavajte da ih budite, osim ako nemate valjani razlog za to.

djevica
DJEVICA

Djevicama nikako nemojte kritikovati stil oblačenja, kao i njihov raspored namještaja u kući. Ako to uradite, Djevice postaju jako osjetljive i postoji mogućnost da vam zamjere zbog toga. I ne pokušavajte da im naređujete kad i gdje moraju biti – najbolje je da vam oni sami to kažu.

vaga
VAGA

Vage nikako nemojte nagovarati da kažu svoje mišljenje, oni će sami reći to kada budu mislile da je pravo vrijeme. Vage ne podnose svađe i prepirke, pa ako pokušate da se svađate sa njima, oni će vas jednostavno ignorisati i otići na drugu stranu.

skorpija
ŠKORPIJA

Škorpije ne vole kada im se naređuje. Ako na tome insistirate, oni vas jednostavno neće poslušati, a može da se desi i da urade baš suprotno od toga što vi naređujete. Ako Škorpije povrijedite, znajte da teško praštaju, da ne vole laži i da nikad ne zaboravljaju.

strijelac
STRIJELAC

Strijelci jednostavno ne vole obaveze. Oni će sami raditi kada im se radi, a ako ih tjerate da nešto urade, samo ćete pogoršati stvar. Takođe ne vole da provode svoje vrijeme u zatvorenom prostoru, najbolje se osjećaju u prirodi. Takođe ne vole ćutljive osobe.

jarac
JARAC

Jarčevi jako teško podnose tuđu neozbiljnost, jer rijetke su situacije kada su oni sami neozbiljni. Ne vole kada ih požurujete, iz jednog prostog razloga: oni uvijek kasne. Zato i ne vole sastanke koji su zakazani u određeno vrijeme.

vodolija
VODOLIJA

Vodolije ne vole spore ljude koji odugovlače sa svojim obavezama. Kod Vodolije sve mora odmah da se završi jer jednostavno ne mogu da budu mirni sa saznanjem da imaju nedovršena posla. Vodolije smatraju da život bez stresa i užurbanosti nije život. A jedina stvar koje se boje je da ostanu sami, zato stalno moraju da imaju prijatelje oko sebe.

ribe
RIBE

Ribe teško podnose kada ih neko ignoriše. Ribe ne mogu da podnesu kada pomažu nekome, a ta osoba ne zna da cijeni njihovu pomoć i trud. Takođe, oni ne mogu da funkcionišu najbolje ako nemaju neki cilj ili misiju. Najbolje je da im ne smetate dok nešto rade, jer ih to veoma lako iznervira.

(super žena)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender