01. 08. 2021.
Severina: Kao mala sam mjesečarila, vraćali su me sa ulice

Severina: Kao mala sam mjesečarila, vraćali su me sa ulice

Severina: Kao mala sam mjesečarila, vraćali su me sa ulice

Severina je otkrila je da poslije svega što joj se dogodilo u životu skoro da je i zaboravila kada je nekome otvorila dušu.

“Poslije svega što mi se dešavalo u životu, priznajem, pokušavam da napravim jedan zid. Dosta sam suza prolila zbog svoje naivnosti i iskrenosti. Nešto malo i naučila da moram biti opreznija, pa ako hoćete i drskija”, rekla je Severina i dodala da svoje djetinjstvo smatra srećnim.

“Iz ove perspektive mogla bih reći da je sve bilo savršeno i bajno. Da ne kvarim iluziju. Inače, rođena sam u radničkoj porodici, reklo bi se prije ispod prosječnoj, nego nekoj prosječnoj.

Tata je bio izuzetno lijep čovek, a mama je bila nosilac optimizma. Razišli su se dok sam ja bila mala, na mami je bilo sve. Nas je bilo tri. Ona je bila ta koja je vukla sve. I vjerovatno sam ja od nje naslijedila tu upornost, ali nikada nisam bila zahtjevna.

Imala sam dvije majice da obučem nedjeljno. Jednu bih nosila, drugu bih prala i sušila na radijatoru. Ali, meni su te stvari bile normalne, ja sam takav život smatrala normalnim”, priznala je pjevačica.

Severina važi za jednu od najseksipilnijih pjevačica na ovim prostorima, ali priznaje da nije opterećena time.

“Ja nisam bila najljepša u razredu, ali sam znala da imam neki fluid, ono iznutra instiktivno da mogu znati kome se sviđam i koga ću vrtiti oko malog prsta”, rekla je pjevačica.

Ona otkirva da je kao mala mjesečarila.

“Kao mala imala sam nemirne snove, čak sam i mjesečarila. Znali su me vraćati sa ulice. Zaista sam u snu šetala. Dešavalo se da odem van, ali tata je kasno dolazio kući, našao bi me ispred stana i vraćao u krevet. Zbog toga su uvek bila otvorena vrata moje sobe. Od tada nemam potrebu skrivanja. Možda zbog takvog vaspitanja i načina života meni se sve lijepo i ružno dešavalo u životu”.

(Aura)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender