25. 07. 2021.
Borci stupili u štrajk glađu (VIDEO)

Borci stupili u štrajk glađu (VIDEO)

Borci i dalje štrajkuju glađu, pozvali na Svečani stroj (VIDEO)

Drskost i bahatost Pantelije Ćurguza, već dugo otuđenog predsjednika od populacije demobilisanih boraca ili veterana poslednjeg otadžbinskog rata, izazvala je bijes u štabu za organizaciju svečanog stroja koji je odlučio da svojim saborcima upute javni poziv na mirni protest u Banjaluku, na za to određeno mjesto u park „Mladena Stojanovića“!

Svečano postrojavanje nezadovoljnih demobilisanih boraca ili veterana rata, nezadovoljnih radom Pantelije Ćurguza a i cijelog rukovodstva BORS-a na republičkom nivou izvršiće se u Banja Luci u parku Mladen Stojanović, dana: 18. februara 2014. godine u 13 časova.

Svečani stroj nezadovoljnih stvaralaca i branilaca Republike Srpske koji za svoja obilježja prihvataju samo zastavu Republike Srpske, vojske i policije Republike Srpske, na miran i dostojanstven način- izraziće svoj bunt protiv nepravde koju u svojim junačkim srcima nose od završetka rata na ovim prostorima.

Svečani stroj će mirno i dostojanstveno tražiti svoje pravo da ih pred legalnim institucijama RS koju su stvorili predstavljaju drugi borci ili veterani rata. Oni borci ili veterani rata koji, konačno neće kao do sada, prema svim vladama imati samo poltronski odnos nedostojan svakog čovjeka a kamoli borca junaka.

Vođeni svojim i isključivo svojim interesima, mnogi predstavnici boračke ili veteranske populacije, dodvoravajući se svim legalno izabranim vlastima Republike Srpske do sada doveli su svoje saborce i članove njihovih porodica ispod svakog dna ljudskog dostojanstva.

U položaj prosjaka koji mole za koru hljeba. U položaj da mole one koji su od države uzeli sve a nisu joj dali ništa.

To poniženje se više ne može tolerisati. Protiv takvog poniženja mi moramo formirati svečani stroj iz kojeg ćemo ne plašeći se nikog osim Boga – dići svoj glas i za početak smijeniti Ćurguzove korumpirane i kriminalizovane saradnike u rukovodstvu BORS-a.

Takvim uzvišenim i svečanim činom stvaramo osnovne preduslove da konačno i mi budemo ljudi a ne ponižena sirotinja raja koja za milost moli svakog gospodara!

Prilog ATV-a:

Prilog TV BN:

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender