03. 08. 2021.
Putin tajno oženio Kabajevu?

Putin tajno oženio Kabajevu?

Putin tajno oženio Kabajevu?

Međutim, Putinov portparol Dmitrij Peskov demantovao je te navode i naveo da je riječ o “internet vježbi da se izbjegne dosada”.

Spekulacije o navodnom vjenčanju su se pojavile pošto je na dječijem sportskom događaju u industrijskom gradu Nižnjekampsku lijepa Kabajeva, osvajačica zlatne medalje pokazala, pred snimateljima pokazala svoj domali prst sa burmom.

Cijelu situaciju dodatno je začinila i fotografija Putina sa burmom na prošlonedeljnom sastanku sa egipatskim ministrom odbrane, prije nego što je “prijateljski sajt” Kremlja povukao snimak uz obrazloženje da je iz juna prošle godine dok su on i njegova supruga Ljudmila bili u toku brakorazvodne parnice.

Kao šlag na tortu došao je i tvit ruskog opozicionara Alekseja Navalnija.

“Rečeno mi je da su se Putin (61) i Kabajeva (30) vjenčali danas u manastiru Iver”, naveo je Putinov politički rival Aleksej Navalni na Twitteru.

Kremlj je ranije demantovao i vijest da su se Putin i Kabajeva vjenčali u gradu Valdaj u regionu Novgoroda u septembru prošle godine tokom međunarodne konferencije, a njegovi savjetnici da navodno imaju i dijete.

Putin i njegova sada bivša Ljudmila saopštili su zvanično prošle godine da su se razveli i nakon 30 godina braka.

Vjenčali su se 1983. godine i imaju dvije odrasle ćerke o kojima se takođe jako malo zna.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender