05. 08. 2021.
Borci nastavili protest: Sutra postrojavanje veterana

Borci nastavili protest: Sutra postrojavanje veterana

Borci nastavili protest: Sutra postrojavanje veterana

-Vrijeme je da Pantelija Ćurguz ode, ali prije nego što napusti fotelju predsjednika Boračke organizacije, mora da raspusti skupštinu koja mu daje legitimitet da ponižava borce, poručio je predsjednik Udruženja veterana RS Duško Vukotić.

Veterani rata pozvali su sve  demobilisane  borce da im se pridruže sutra u 13 časova u Parku Mladen Stojanović, gdje je zakazano postrojavanje veterana.

U štabu veterana  Ćurguzu postavljaju pitanje:  Zašto BO RS  nije ništa uradio po pitanju odbrane generala Đukića i gdje je završio novac za njegovu odbranu?

Bivši borci VRS ne vjeruju najavama vlasti da će do kraja godine biti riješeno stambeno zbrinjavanje porodica poginulih boraca i RVI od prve do četvrte kategorije, zbog čega će se, navodno, ići u novo kreditno zaduženje. Ogorčeni su i na svoje rukovodstvo i na aktuelnu  vlast.

Sve je više razloga zašto Ćurguz mora da ode, poručili su svojim saborcima, pozivajući ih na novo okupljanje u parku „Mladen Stojanović“ .

Veterane su podržali i mali akcionari, Udružeje Slobodna Republika, kao i predsjednik  Srpske radikalne stranke Milanko  Mihajlica.

U vrijeme konferencije za novinare, oko 13 časova, u parku  je viđen i Dodikov partijski savjetnik za medije Milan Ljepojević kako džogira i priča na telefon.
(Istinito)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender