05. 08. 2021.
Kakve muškarce traže bogate žene?

Kakve muškarce traže bogate žene?

Kakve muškarce traže bogate žene?

Oko 77 odsto ispitanih žena koje su vrlo bogate i smatraju da su dio demokratskog društva ne žele muškarca koji je liberalan. Prema agenciji za spajanje bogatih ljudi “MillionaireMatch.com”, bogate žene uz sebe žele konzervativni tip muškarca.

Osim što vjeruju u tradicionalne porodične vrijednosti, pa im je konzervativan muškarac idealna prilika, vjeruju da takav tip ima više ambicija. Osim što su manje ambiciozni, liberali navodni nisu dovoljno muževni.

Jedna je ispitanica rekla da su konzervativni muškarci jednostavno oni pravi jer ‘nose pantalone u vezi’ i znaju kako da se ponašaju prema damama.

Druga bogatašica rekla je da joj političko opredeljenje uopšte nije važno dok je zadovoljna svojim partnerom. Ipak, samo je 10 odsto bogatašica reklo da bi bile u vezi s muškarcem liberalnih shvatanja. Ta manjina istomišljenica smatra da je takav tip muškarca nežniji pa će više voditi računa o ženi od konzervativca.

Daren Šuster iz agencije MillionaireMatch.com smatra da većina ispitanica tako razmišlja zato što su i same odrasle u konzervativnim porodicama pa misle da je jedino to ispravan način življenja.

(tportal)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender