26. 07. 2021.
Ovnove pokreće strast, Bikovi su odani, a Strijelci preljubnici…

Ovnove pokreće strast, Bikovi su odani, a Strijelci preljubnici…

Ovnove pokreće strast, Bikovi su odani, a Strijelci preljubnici…

Ovan

Pripadnike ovog znaka pokreće strast. Zato ne treba čuditi ukoliko Ovan, bez ikakve dileme, iznenada promjeni partnera jer je s nekim drugim osjetio jaču hemiju.

Bik

Rođeni u znaku Bika su veoma odani. Ipak, ako vas Bik prevari, biće to isključivo fizičke prirode, i to samo ako mu uskratite „akciju“. Kako je izuzetno vjeran, on uvek očekuje od partnera potpunu odanost.

Blizanci

Šansa da će pripadnici ovog znaka otići dalje od flerta je veoma niska. Blizanci uživaju u flertu, ali to je sve. Ako vas Blizanac prevari, smatrajte da je za njih među vama odavno svršeno.

Rak

Osoba rođena u znaku Raka neće ni pomisliti da bude nestašna iza leđa onoga s kim je u vezi ako od partnera dobija ljubav i nježnost.

Lav

Kako Lavovi stalno žele da budu u centru pažnje, spadaju u one koji najčešće varaju. Da biste izbjegli scenario u kom zatičete svog Lava u nezgodnoj situaciji, potrebno je da ih stalno držite zainteresovanima – dajte im komplimente, igrate toplo-hladno igrice i sl. Interesantno je da Lavovi uglavnom varaju s mlađim osobama, privučeni njihovom energijom.

Djevica

Slično Rakovima, ni Djevicama prevara neće pasti na pamet ako kod kuće dobijaju sve što im treba. Međutim, ukoliko su njihove potrebe zapostavljene, preljuba za Djevice postaje potpuno prirodna stvar i način da izađu iz veze bez ožiljaka.

Vaga

Vage su uglavnom vjerne, ali ipak vole novo društvo i flert. Bitno je da Vaga u svom partneru ima i prijatelja, na kog može da se osloni, jer će tada biti u najmanjem iskušenju.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su najseksipilniji i miruju samo kad su zaljubljeni. Ali kada nisu zaljubljeni ili im seks sa partnerom postane dosadan – pripazite. Škorpija će bez ikakvih problema uskočiti u nečijii krevet na jednu noć, a to nikada neće priznati osobi s kojom je u vezi. Dakle, ako želite da zadržite Škorpiju – ne dozvolite da seks postane rutina.

Strijelac

Strijelčevi su veoma skloni preljubi.Oni su uvijek željni avantura, čak i onda kada su u dugim i srećnim vezama. Za njih, prevara nije ništa strašno, a opraštaju je lakše nego drugi znakovi – tako lako kako i sami prevare.

Jarac

Oni koji su rođeni u znaku Jarca spadaju među najvjernije. Čak i ako im neko drugi privuče pažnju, oni neće dozvoliti ni flert. Jarčevi vide prevaru kao emocionalnu izdaju.

Vodolija

Vodolija ne vara onda kada iskreno voli i kad zna da mu partner to neće oprostiti. Kada vara, on to čini s nekim ko je u potpunosti drugačiji od osobe s kojom je u vezi.

Ribe

Pripadnici ovog znaka skloni su maštarijama. Ako im postane dosadno u vezi, oni će zamišljati sebe s nekim iz okoline. Ribe znaju kada treba da se zaustave, ali ostaje pitanje da li će se zaljubiti u osobu koja je predmet mašte.

(cosmopolitan)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender