24. 07. 2021.
Novosadski biznismen divljao po gradu sa tenkom (VIDEO)

Novosadski biznismen divljao po gradu sa tenkom (VIDEO)

Novosadski biznismen divljao po gradu sa tenkom (VIDEO)

Kako navode u policiji, Amidžić je u subotu, oko 21:30h vozio tegljač guseničar, u kome su se nalazila još trojica meštana Sremske Kamenice.

Policija je izašla na teren na poziv građana i privela svu četvoricu, a protiv Amidžića biće podneta prekršajna prijava

Posle utvrđivanja ukupne materijalne štete i izjašnjenja nadležnog tužilaštva, biće poznato postoje li u pomenutom događaju elementi krivične odgovornostim, kao i o kakvom se krivičnom delu radi.

U subotu je na očigled pedesetak posmatrača, uglavnom momaka koji se okupljaju na Mišeluku, nepoznato vojno oklopno vozilo došlo je iz pravca Petrovaradina i napravilo nekoliko krugova na mestu gde se okupljaju motoristi, a zatim se uputilo na brdo. Očevici kažu da je vozilo prešlo preko bankine i oštetilo ivičnjake i drveće.

Tragovi vožnje pokazuju da je vozilo pravilo krugove, a vidljiva je šteta i na ogradi i bankinama. Po tragovima se vidi da se vozilo posle kruženja na Mišeluku uputilo preko brda ka nekadašnjoj Televiziji Novi Sad i više se nije vraćalo. Prema rečima očevidaca uviđaj o ovom slučaju kasnije je uradila policija.

Portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić izjavio je da je vučni traktor guseničar sivomaslinaste boje koji je u subotu uveče špartao Mišelukom nekada pripadao vojsci i da je odavno u privatnom vlasništvu.

(Blic.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender