30. 07. 2021.

Srpska alternativa: Građevinska mafija ukrala 13 predmeta iz Geodetske uprave

Kako se navodi, SrpskaAlternativa je gotovo sigurna da se radi o predmetima Poljoprivredne škole, Doma Rada Vranješević, Autoprevoza, Fruktone, Cvjećara, te osam predmeta G.P. KRAJINA tzv. Banjalučko polje.

„Pozivamo istražne organe, ali i medije da se uključe u otkrivanje istine o ovom slučaju. Neposredni izvršilac ovog djela je najvjerovatnije Sreten Stanivuković, radnik PJ Banja Luka.

Nakon što se 22 dana nije pojavio na poslu, šefica PJ Banja Luka je sa komisijom ušla u njegovu zaključanu kancelariju i tom prilikom je pronađeno 430 predmeta i sudski prijemni štambilj Osnovnog suda Banja Luka, što je konstatovano u zapisniku koji postoji u Upravi“, ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, postoje saznanja o tome (a vjerovatno i dokazi) da je ovaj radnik, bez znanja šefice PJ Banja Luka, noću dolazio u prostorije PJ Banja Luka u pratnji Dragana Stankovića, trenutno na poziciji šefa odsjeka za javne nabavke u Upravi, inače sina Budimira Stankovića.

„SrpskaAlternativa još jednom jasno i glasno ukazuje na vrh piramide zemljišne mafije u Srpskoj, a to je Milorad Dodik, koji je, štiteći kriminal svojih kumova, razorio još jednu instituciju Republike.

Međutim, očigledna nervoza i panika u kojoj se nalaze i on i svi oko njega, tjeraju ih na tako krupne greške i propuste da ih neće moći ignorisati ni ovako neefikasno i zavisno pravosuđe. Naravno, nakon izbora“, piše u saopštenju SrpskeAlternative.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender