25. 07. 2021.
Prijedor: U lift može samo ko plati!

Prijedor: U lift može samo ko plati!

Prijedor: U lift može samo ko plati!

Član Upravnog odbora Zajednice etažnih vlasnika u ovoj zgradi Rade Nestorović je istakao da su se na ovaj korak odlučili jer je dotrajali lift predstavljao opasnost, ali da stanari nisu bili složni u odluci da bude remontovan.

– Lift je postavljen 1968. godine, kada je zgrada izgrađena i prošli su mu svi mogući rokovi upotrebe. Od servisa “Singerica” smo u aprilu prošle godine dobili opomenu da se pod hitno moraju izvršiti veći radovi i remont – ispričao je Nestorović.

Kazao je da je opomena stajala šest mjeseci, ali da niko nije reagovao, pa je u oktobru prošle godine na lift stavljen katanac.

– Obraćali smo se na razne adrese, ali nam niko nije izašao u susret. Organizovali smo skupštinu, na kojoj je 25, od ukupno 36, stanara odlučilo da donira po 100 maraka – ispričao je Nestorović i dodao da je remont počeo poslije novogodišnjih praznika i tada su uvedene čip kartice.

– Svaki stanar koji je dao novac za remont imao je pravo na čip karticu i mogućnost da koristi lift, a oni koji nisu platili moraju da idu pješice – rekao je Nestorović.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender