30. 07. 2021.

Vulin pozvao Srbe da masovno izađu na ponovljene izbore

On je istakao da će takvim glasanjem Srbi dobiti gradonačelnika koji će voditi računa o životu svakog čovjeka i djeteta u tom gradu.

“Mitrovčani imaju svoju Vladu, Vladu Srbije, i svoju Srbiju koja će da brine o statusnim pitanjima, o celini i teritorijalnom integritetu države, a na građanima je da izlaskom u što većem broju na ponovljene izbore ne dopuste `ni trunku` mogućnosti da na čelo opštine dođe Albanac”, rekao je Vulin.

On je naglasio da od građana zavisi da li će na čelo Sjeverne Mitrovice doći onaj koga oni ne žele, i da u tom slučaju, nakon ponovljenih izbora, niko ne treba da kaže da je kriva Vlada Srbije.

“Krivi ste vi, ako ne potrošite sat vremena svog života i zajedno sa onima do kojih vam je najviše stalo i zbog kojih sve ovo radite ne odete na birališta i označite šta hoćete i koga hoćete”, rekao je Vulin.

On je dodao da građani jedinstvenim izlaskom na izbore za gradonačelnika Sjeverne Mitrovice daju mogućnost da se krene u formiranje zajednice srpskih opština, kako bi poslije mnogo vremena svi Srbi bili u jednoj zjednici i strukturi, bez obzira gdje žive.

Završni predizborni miting kandidata Građanske inicijative “Srpska”, koga podržava Vlada Srbije, održan je u amfiteatru Tehničkog fakulteta u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender