05. 08. 2021.
Ispovijest sponzoruše: Zašto volim milionere?

Ispovijest sponzoruše: Zašto volim milionere?

Ispovijest sponzoruše: Zašto volim milionere?

Vrlo je vjerovatno da 80 odsto žena ovo ne bi razmotrilo ni kao ideju, niti im moralna načela to dozvoljavaju. Ipak, postoji grupa žena koje apsolutno nemaju problem s tim da budu u vezi samo zarad finansijske sigurnosti i društvenog statusa. Zovu se sponzoruše, a muškarce “love” bez ikakvog osjećaja krivice samo ako su dobro situirani.

Zašto volim milionere?

Žena koja tvrdi da se zabavljala sa nekoliko milionera progovorila je za jedne australijske novine o manama i vrlinama veze zasnovane na novcu, te upozorila sve potencijalne sponzoruše da budu spremne na potčinjavanje, da očekuju konkurenciju i ne pokušavaju da promjene muškarca.

Trejsi kaže da se sa prvim milionerom zabavljala kada je imala samo 19 godina, a da je ostale kasnije tražila putem određenog internet sajta za upoznavanje sa bogatašima.

“Neki ljudi vole tamnu kosu, plave oči, a ja jednostavno volim veliki račun u banci.”

Ova plavuša, koja je danas u svojim dvadesetim, kaže da se zabavljala i sa “običnim” mladićima čisto zbog raznolikosti, ali da bi nakon veze sa takvima uvijek sebe podsećala zašto više voli milionere.

s1

Loše strane veze s milionerima

Ipak, kako kaže, zabavljanje s milionerom nije nimalo lako. Naime, muškarci kao i žene, imaju određena očekivanja od partnera. Zbog toga nije iznenađenje što su im fizički atributi prvi na listi prioriteta.

“Svako je različit, imao on novca ili nemao, ali bogati muškarci su izloženi pažnji javnosti, zbog čega im je važno da pored sebe imaju reprezentativnu osobu.”

Kada se zabavljate s bogatim čovjekom, morate prihvatiti da će se druge žene uvijek motati oko njega. Jedini način da on želi baš samo vas pored sebe jeste da ga bespogovorno slušate i ispunjavate zahtjeve.

“Često zahtjevaju mnogo vaše pažnje, što me je ponekada nerviralo, ali takve veze zahtjevaju vašu potčinjenost. Trpjela sam to, čak iako nisam takva osoba”, kaže Trejsi.

s2

I oni samo žele ljubav

Međutim, i među milionerima ima razlike u ponašanju, posebno između onih koji su već rođeni u bogatstvu i onih koji su prvi milion sami stekli.

Iako žene biraju na osnovu fizičkog izgleda, svi oni žele samo da se zaljube, što se često i desi, a onda se suoče sa surovom realnošću.

“To je momenat kada se oni razočaraju – ja se ne zaljubim u njih. Ako ih ne zavolim, poslije nekog vremena definitivno odustajem“, kaže Trejsi dodajući da i ona u vezu ulazi s nadom da će se vremenom zaljubiti.

Kako kaže, od deset veza sa milionerima samo se u dvojicu zaljubila, a u oba slučaja veza nije potrajala.

“Milioneri žive nomadski, teško ih je pratiti. U svaku vezu ulazim s nadom da ću se zaljubiti i trenutno sam veoma srećna”, završila je svoju ispovijest ova mlada djevojka.

s3

Novac – glavni razlog velikog broja razvoda

Stres i nezadovoljstvo finansijama su glavni razlozi razvoda brakova ne samo u Srbiji, već i u svijetu. I pored takve situacije, eksperti kažu da nije u redu da muškarce birate i smatrate poželjnim samo prema tome da li ćete sa njim imati sigurnu budućnost.

“Naravno da je svima bitna finansijska sigurnost, ali to je samo jedan faktor. To je kao da ste se udali za nekog muškarca samo zato što ima dobro tijelo ili je inženjer ili doktor, a uvijek ste željeli da se udate za doktora. To vas neće doživotno činiti srećnom“, kaže Lin Flečer, direktorka organizacije “Rilejšnšips Australija”.

Ona takođe ističe da bi svaki par trebalo da odredi ciljeve na kojima će raditi zajedno i tako ostvariti svoje snove.

“Zajedničkim trudom se morate izboriti za ono što želite. Upravo je to ono što jača vezu. Sve se vrti oko zajedničkih ciljeva, a ne oko novca”, zaključila je.

(Super žena)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender