24. 07. 2021.
Vučić na bini s neplaniranim učesnikom

Vučić na bini s neplaniranim učesnikom

Vučić na bini s neplaniranim učesnikom

Vučić je rekao obezbjeđenju da ga puste, a muškarca koji se popeo na binu zamolio da sačeka dok on završi govor.

“Kod nas je moguće i aplaudirati i zviždati i u tome se razlikujemo od ostalih. Ali molim vas da prema onima koji nas ne podržavaju ne pokazujemo mržnju”, rekao je Vučić.

On je naveo da je posao naprednjaka da rješavaju probleme ljudi, a ne da budu otuđeni od naroda.

“Nema šta da neko od obezbeđena stoji ovde, niti je taj domaćin došao jer je protiv nas”, rekao je Vučić osvrćući se na “gosta” i pozvao funkcionere i članove stranke da razgovaraju sa ljudima u Srbiji.

“Ne moramo da imamo vlast, ali u Srbiji mora da bude mir i političke stabilnosti, poštovanje za drugačije mišljenje, politike i sve druge ljude”, zaključio je Vučić.

Kad je završio govor, lider SNS i nepoznati muškarac su se rukovali i razmjenili nekoliko riječi.

Zvanični dio skupa je završen, te neplanirani učesnik nije imao priliku da se obrati sa govornice, jer su mikrofoni bili isključeni.

Lopovi i kriminalci neće upravljati Srbijom

Naš cilj je 50 odsto glasova građana Srbije na izborima 16. marta, poručio je danas lider SNS Aleksandar Vučić na mitignu te stranke u prepunoj dvorani SPENS-a u Novom Sadu.

“Nemojte da mislite da je to lako, jer će se i šuto i rogato udružiti da bi pokazalo i pokušalo da stvari vrati unazad. Svakoga dana im nešto smeta. Mi hapsimo lopove a ne poštene ljude, i baš me briga koja im je partijska knjižica. Lopovi i kriminalci neće upravljati Srbijom i soliti pamet kako se Srbija leči”, poručo je Vučić.

“Moja poruka za sve njih danas, za sve koji su govorili da nije kriv onaj ko je uzeo tri miliona evra, ko je dilovao, koji su opljačkali naše banke za milijardu evra, da ih obavestim da ih se nisam nimalo uplašio niti ih se Srbija imalo uplasila”, rekao je Vucić i zaključio: “Srbija će ih pobediti sve zajedno koliko god da ih ima”.

On je istakao da borba protiv korupcije nije samo borba koja predstavlja moralni čin i poručio “tek kada te tajklune i političae i sluge sklonimo sa grbače imaće tek tada naša ekonomija šanse da napreduje i naši radnici da rade, a poljoprivrednici da budu na svojim njivama”.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender