26. 07. 2021.
7 jedinstvenih načina da dodate boju u svoj dom

7 jedinstvenih načina da dodate boju u svoj dom

7 jedinstvenih načina da dodate boju u svoj dom

Postoji tako mnogo načina pomoću kojih možete unijeti boje u svoj dom. Vesele boje će osvježiti svaku prostoriju dajući joj živahnu notu i modernistički štih. Imajte na umu da određene boje popravljaju raspoloženje pa je upravo iz tog razloga i potrebno da ih unesete u svoj životni prostor.

Donosimo par načina na koje to možete i uraditi.

Viseći elementi

a1

Oni su definitivno jedno od najjedinstvenijih mjesta na koje možete dodati boju. Ukoliko ste “odvažni”, napravite cijelu dugu. Ukoliko ne, nikada nećete pogriješiti sa mješavinom žutih i narandžastih nijansi.

Stepenice

a2

Kombinacija zelene boje sa crno-bijelim šarama zaista je veličanstvena. I, ne moraju biti stepenice u pitanju – dovoljno je da imate prostirku ili tepih crno-bijele boje i detalje u zelenim nijansama.

Sat

a3

Sat može veoma lako postati fokusna tačka u vašem dnevnom boravku. Ipak, potrebno je da on bude u boji. Štaviše, ukoliko odaberete kolor bloking trend, bićete totalno moderni.

Lusteri

a4

Ukoliko vam se sviđa abažur na lampi koji je u boji, onda će vam se sviđati i obojeni lusteri. Birajte žute, jer je pomenuta boja veoma vesela.

Stolica

a5

Potrebna vam je odgovarajuća boja i malo slobodnog vremena. Idealan način da pokažete svoju kreativnost – rezultat je očaravajući.

Tepih

a6

Tepih sa šarenim geometrijskim uzorcima unijeće toplinu i živahnost u vaš dnevni boravak. I ne samo to – on će ga u potpunosti otvoriti.

Namještaj

a7

Namještaj ne mora biti u istoj boji. Štaviše, ukoliko imate dvosjed i fotelju u komplementarnim bojama, one će savršeno definisati prostor.

(Mini magazin)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender