30. 07. 2021.
Umro Lepi Bora, basista ‘Slatkog greha’

Umro Lepi Bora, basista ‘Slatkog greha’

Umro Lepi Bora, basista ‘Slatkog greha’

Lepi Bora je ostao u sjećanju publike sa ovih prostora kao vjerovatno najbucmastiji, ali i najsimpatičniji muzičar na estradi osamdesetih.
Iako rođeni Beograđanin, Trifunčević je dugo živio u Novom Sadu. Svirao je gitaru, klavijature i violinu, iako je u “Slatkom grehu” uglavnom je bio šoumen. Početkom devedesetih, s raspadom Jugoslavije i “Slatkog greha”, Bora mikrofon i vrcave scenske kostime zamjenjuje proizvodnjom i veleprodajom čaja za mršavljenje „super mršavko“.

Lepi Bora biće sahranjen u četvrtak na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Saša Popović: Nikada se na zdravlje nije žalio

– Bio je zaštitni znak našeg orkestra, prepoznatljiv po svojoj specifičnoj figuri i po duetskim pjesmama sa Lepom Brenom. Posljednje dvije godine bio je čest gost u našim emisijama, zajedno sa “Slatkim grehom”, pa smo između ostalog, razgovarali i o njegovom zdravlju. I pored toga sto je imao tri bajpasa, odlično se osjećao, nikada se nije žalio, pa sam shodno tome veoma iznenađen, zatečen i potresen njegovom smrću. Bio je dobar otac, sjajan muzičar, veliki profesionalac i nezamjenljiv prijatelj. Njegov iznenadni odlazak je zaista nenadoknadiv gubitak… – rekao je u jednom dahu Saša Popović.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender