25. 07. 2021.
Čola: Nikada zbog flerta ne bih žrtvovao brak!

Čola: Nikada zbog flerta ne bih žrtvovao brak!

Čola: Nikada zbog flerta ne bih žrtvovao brak!

Balkanski zavodnik Zdravko Čolić ne krije da mu se i dan-danas žene udvaraju, nude mu bračne ponude i obećavaju bezgraničnu ljubav, ali napominje da se do sada na to navikao i da zbog koketiranja nikada ne bi ugrozio svoj brak sa 14 godina mlađom suprugom Sandrom.

On, naime, ističe da njegove pjesme izazivaju određeni seksualni naboj kod žena, te se u vazduhu osjeti tenzija i strast.

– U vezi između mene i žena na pozornici uvijek je prisutna strast, malo tenzije, provokacije. Bez strasti nema prenošenja energije i obostranog zavođenja, što s pjesmama ima smisla. Bez seksualnog naboja bilo bi to čudno, hladno – izjavio je Čola, koji priznaje da uživa u pažnji žena.

c1

Znate, kad vam prilaze žene kao što prilaze meni, uglavnom ljepotice sa našeg podneblja, udate, sa djecom, i kažu kako su kao djevojčice maštale da se udaju za Čolu… Pa to je beskrajno simpatično i lijepo! Imponuje čovjeku bez obzira na to je li imao prilike s godinama otupiti na to – rekao je on za portal 24sata.hr.

I pored toga što mu se djevojke padaju pred koljena, Čola otkriva da ne bi dozvolio da mu to naruši dobar odnos sa suprugom.

c2

Nas dvoje se dugo poznajemo i imamo izgrađen odnos koji ništa ne može pokvariti, pa čak ni posao kojim se bavim. Inače, veoma sam tolerantan i smatram da brak nikad ne bi trebalo žrtvovati zbog flerta.

A on je sveprisutan u životu pjevača, iako to mnogi neće priznati – izričit je bio pjevač, koji ne krije da je veliki emotivac i da nerijetko umije da zaplače zbog filma.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender