03. 08. 2021.
Gavranović: Tužba Autoprevoza neosnovana

Gavranović: Tužba Autoprevoza neosnovana

Gavranović: Srdačnost je adut Banjalučana

“Uvijek smo isticali da je jedan od naših glavnih aduta srdačnost i gostoljubivost Banjalučana i to je ovom nagradom i ozvaničeno”, rekao je Gavranović.

On je dodao da je Banjaluka, organizacijom brojnih sportskih, kulturnih i turističkih manifestacija, uspjela vratiti ugled, te da iz dana u dan ima sve više gostiju, što potvrđuju i statistički podaci.

Gavranović je istakao da su za novogodišnje praznike, kada je organizovan “Zimzograd”, Banjaluku posjetili brojni gosti iz okruženja, kao i iz zemalja van granica nekadašnje Jugoslavije.

On je poručio da će gradske institucije i dalje raditi na promociji turizma i da će organizovati različite manifestacije, kako bi u ovaj grad privukli što više posjetilaca.

“Time šaljemo pozitivnu sliku o Banjaluci kao mjestu koje je privlačno ne samo za posjetiti, nego i sliku o gradu koji je uređen, koji ima jasnu viziju razvoja i samim time je interesantan za potencijalne investitore”, naglasio je Gavranović.

On je dodao da je privlačenje investitora jedan od primarnih zadataka, napominjući da niko nije spreman da ulaže tamo gdje nije dobrodošao.

“Naši građani su to dobro razumjeli i ova je nagrada upravo za sve njih”, poručio je Gavranović.

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva “Sacen internešnel” proglasio je Banjaluku za najgostoljubiviji grad jugoistočne Evrope, dodijelivši najvećem gradu Srpske priznanje “Zlatna čaša gostoljublja”.

U okviru turističke akcije “Birajmo najuspješnije u turizmu jugoistočne Evrope 2013” međunarodna turistička patrola “Sacen internešnela” posjetila je BiH, Srbiju , Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Makedoniju, Tursku, Rumuniju, Bugarsku, Tunis, Maltu i Grčku, nakon čega je međunarodni stručni žiri izabrao najbolje u jugoistočnoj Evropi.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender