04. 08. 2021.
Marija Šerifović: Oni koji ogovaraju, imaju IQ 30

Marija Šerifović: Oni koji ogovaraju, imaju IQ 30

Marija Šerifović: Oni koji ogovaraju, imaju IQ 30

Marija je u novembru prošle godine predstavila film “Ispovest”, koji je najavila kao priliku za sve one koji je vole, da je zavole još više, i priču koja će otkriti sve o njoj.

“Kod mene nema trećeg, ili sve, ili ništa. Saznaćete sve o meni”, rekla nam je tada Marija.

Premijera filma donijela je svima koji su se pitali odgovor na najčešće postavljano pitanje – pobjednica Eurosonga 2007. rekla je da je bila sa ženom.

Marija (29) je otkrila sve svoje tajne – porodične, one u vezi sa alkoholom, ali i njenim seksualnim opredjeljenjem. Film je, kako kaže, snimila da bi “prestali da joj postavljaju stalno ista pitanja”.

Pjevačica je na konfereniciji na kojoj je predstavila svoju knjigu “Ispovest”, dala poslednju šansu novinarima da joj postave pitanja koja zadirnu u njen privatni život.

Novinarka MONDO portala je iskoristila ovu priliku i pitala je kako se osjeća povodom toga što se u njenoj cjelokupnoj životnoj priči, najveća pompa digla oko toga da je lezbejka i alkoholičar?

“Svako ima pravo da se hvata za ono što mu je interesantno. Ti što pričaju tako o meni vjerovatno imaju IQ 30, ali nema veze, okej je to. Svi mi u suštini volimo malo da ogovaramo. Ljudi vole da znaju te pikanterije, te gluposti. S kim si u vezi, da li imaš dečka, djevojku, nebitno…Mene ne zanima vaš privatni život, majke mi. Mi smo kolege (misleći na novinare), jedni bez drugih ne možemo, pa treba da se poštujemo i da imamo korektnu saradnju”, rekla je Marija za MONDO.

Urednik njene knjige Nenad Županc, napomenuo je da film i knjiga nemaju veze, i da onaj ko je gledao film, treba da pročita i knjigu.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender