25. 07. 2021.

Brena se pojavila na HRT-u, na oduševljenje zaposlenih

– Sam trenutak njenog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu zbrku. Vijest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi radnici HRT-a izlazili su iz svojih studija i kancelarija jer su željeli da vide pjevačicu uživo – kaže Gojanova.

Brena će 8. marta održati koncert na stadionu “Krnjak” pored Karlovca, a njen dolazak u Zagreb dugo će se prepričavati jer je dokazala da je prava zvijezda. Koncert koji će održati na Dan žena otvoriće njenu turneju po Hrvatskoj.

– Svi su se fotografisali sa Brenom, tražili autograme, čak su trčali za njom po hodnicima kako bi je lično upoznali. Gledajući šta se događa, nisam mogla da vjerujem kolika je njena popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi put susrela sa tako iskrenom euforijom mojih kolega – ispričala je voditeljka koja je ugostila muzičku zvijezdu.

Kaže da je poslije snimljenog intervjua shvatila da je izbor gosta bio pun pogodak.

– Brena je vrhunska profesionalka koja je došla pripremljena na snimanje. Ostavila je utisak vedre, vesele i pametne žene. Stigla je u Zagreb veče prije kako bi održala probu sa tamburaškim sastavom “Petica”. Na Prisavlje je došla u konvoju automobila tačno u minut, što se inače rijetko događa kada je tako veliki broj ljudi u pitanju – kazala je Gojanova, napominjući da će emisija u kojoj je Brena gostovala biti emitovana 2. marta.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender