04. 08. 2021.
Rukometaši Borca putuju u Bjelorusiju

Rukometaši Borca putuju u Bjelorusiju

Rukometaši Borca putuju u Bjelorusiju

Razlog za ovako rani odlazak Banjalučana na ovo gostovanje su veoma rijetke avionske linije između Beograda i tog dijela istočne Evrope.

– Rano ujutro krećemo autobusom za Beograd, odakle u poslijepodnevnim časovima letimo za Minsk, a potom ponovo sjedamo u autobus i idemo za Brest. Što se tiče našeg rada ništa se nije promijenilo. I dalje smo u svojevrsnom štrajku. Ne treniramo, već termine koristimo za igranje malog fudbala i košarke – naglasio je lijevo krilo Borca Mirko Mikić.

Igrači “crveno-plavih” odlučni su da ne počnu sa treninzima, dok im ne budu uplaćene bar tri od deset plata koliko im duguju.

– Baš kao i pred meč sa Partizanom odradićemo dva ili tri treninga u Bjelorusiji i to je to. U ovakvoj situaciji iluzorno je bilo šta obećavati, jer je jasno da bi Meškovu teško parirali i da je sve normalno. Svi se nadamo da će se veoma brzo nešto promijeniti i da ćemo početi sa normalnim radom i treninzima – dodao je Mikić.

Slično razmišlja i desno krilo Borca m:tel Nikola Tešić.

– Protiv Partizana smo odigrali odlično i zasluženo stigli do pobjede, međutim, tako nešto biće teško ponoviti u Bjelorusiji. Naravno da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat, ali najvažnije je da se niko ne povrijedi, jer opet igramo praktično bez treninga – rekao je Tešić.

Stručni štab sa Ivanom Čopom na čelu u Bjelorusiju putuje sa svim raspoloživim snagama, osim Ratka Nikolića, koji se nalazi u Srbiji.

U 15. kolu SEHA Gasprom Južni tok lige se sastaju: Lovćen – Vojvodina (petak, 18 časova), Nekse – Vardar (subota, 17), Partizan – Metalurg (subota, 18), Tatran Prešov – Zagreb (subota, 18), Meškov Brest – Borac m:tel (nedjelja, 16 časova).

tabela

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender